La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Onderhoudsvrije, gerenoveerde villa in Terzo Alto, Piemonte

Deze villa met ommuurde tuin ligt in Terzo Alto, Piemonte, op 5 minuten van Acqui Terme; het achterland is er schitterend. De een zal dol zijn op de huidige inrichting: over de top, veel bling bling oog voor detail. Is dit niet uw smaak, kijk er dan doorheen: de basis van het huis is namelijk prachtig.

Uitstekende staat van onderhoud

De staat van onderhoud en de technische voorzieningen van de in 2019 gerenoveerde en energiezuinig gemaakte villa zijn goed. Het huis en tuin vergen weinig onderhoud, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de tijd dat u er op vakantie bent. Het feit dat het onderhoudsarm is, maakt de villa bij uitstek geschikt als tweede huis. Het is een huis met veel mogelijkheden.

Het huis beschikt over zonnepanelen, een pellet-kachel en eigen waterbron. De voorbereidingen voor de aanleg van airconditioning zijn al gedaan.

Het huis is opgetrokken uit de zogenaamde ‘pietra di langa’; deze uit de regio afkomstige natuursteen met onregelmatige vormen, heeft tal van kleurnuances die variëren tussen grijs naar beige. De traditionele steen vormt een mooi contrast met de moderne materialen die inpandig zijn gebruikt. Het huis is daardoor niet alleen elegant maar ook functioneel.

Begane grond

U komt binnen via de open keuken en heeft dan ook zicht op de ruime woonkamer met open haard.. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een halletje waar zich een berghok en grote badkamer bevinden.

Eerste verdieping

De trap brengt u naar de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden en nog een tweede badkamer met sfeervol ligbad op pootjes. Er is ook een separaat toilet. Een van de drie slaapkamers beschikt over een inloopkast. De derde slaapkamer is nu in gebruik als sfeervolle kinderkamer.

Souterrain en tuin

Onder de villa bevindt zich een ruim souterrain. In deze ondergrondse garage is zowel ruimte voor de auto als voor opslag en/of een klushok. Rondom het huis  ligt een afgesloten, onderhoudsarme tuin met een stenen barbecue-plaats.

Spreekt de inboedel u aan, dan is overname bespreekbaar.

Ligging

Het huis ligt ten oosten op 5 minuten van Acqui Terme. Terzo Alto ligt op 40 autominuten ten zuidwesten van Alessandria. En op een auto-uur van Alba en Barolo. Genova ligt op 5 kwartier ten zuidoosten.
Het ontstaan van de zich in het oude dorpje bevindende toren ‘La torre castellana’ gaat terug naar de 13e eeuw.

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 279.000
Locatie
Terzo Alto, Piemonte
Omgeving
Acqui Terme, Alessandria, Alba, Genova
Oppervlakte woning
277 m2
Oppervlakte perceel
350 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.