La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Starten van een bedrijf in Italië

Naast onze onafhankelijke aankoopbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor toetsing van uw bedrijfsplan, bijvoorbeeld voor het exploiteren van een Bed & Breakfast, Country House of Agriturismo. La Dolce Casa toetst uw bedrijfsplan op inpasbaarheid, onderscheidend vermogen en jaar rond verdienmodel.

Een bedrijf starten in Italië

Wilt u een Bed & Breakfast opzetten in Italië? Of voelt u meer voor een country-house of agriturismo, al dan niet in combinatie met de exploitatie van een wijngaard of boerenbedrijf? Of misschien wel appartementenverhuur? 

Vergunningen

De wens om een bedrijf te starten in Italië gaat samen met emigratie. Daarvoor geldt echt 1+1=3. Er zal heel veel werk moeten worden verzet, denk alleen al aan alle verschillende vergunningen. La Dolce Casa begeleidt u hierbij.

Bedrijfsplan

Heeft u een duidelijk bedrijfsplan, dan zoeken we de gewenste locatie en helpen u op weg naar een succesvol commercieel project. We kunnen uw bedrijfsplan ook kritisch tegen het licht houden, vooral wat betreft de inpasbaarheid in Italië.

Nazorg

Een fijn en belangrijk gegeven is dat La Dolce Casa u veel nazorg kan geven. La Dolce Casa is namelijk ook gevestigd in Italië. Het is van belang dat u de financiering goed organiseert; Italiaanse banken zijn namelijk pas in u geïnteresseerd wanneer er sprake is van voldoende onderpand.

Overzicht

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 53 83 99 68
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië

La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.