La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Emigreren naar Italië

Naast onze onafhankelijke aankoopbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor ondersteuning bij uw emigratie naar Italië. La Dolce Casa staat u met raad en daad bij in dit proces.

Emigreren naar Italië

Wie verzucht er niet tijdens een vakantie in Italië: "Kon ik hier maar blijven wonen!" Een aanlokkelijke gedachte... Al betekent dat dus ook emigratie. Vaak gaat emigreren gepaard met het opzetten van een bedrijf; soms in combinatie met een baan. Al met al is het een grote beslissing waarbij veel komt kijken.

Emigratie regels van de Europese Unie

Ook al kent de Europese Unie weinig belemmeringen op het gebied van wonen en werken in een ander Europees land, betekent dat niet, dat emigreren gemakkelijk is. Zo zullen er tal van rationele zaken moeten worden geregeld. En vlak vooral ook de bijbehorende emotie niet uit.

Een boel geregel

Niet alleen dient u bij emigratie een nieuw (t)huis te vinden en baan. Misschien start u een bedrijf. Hoe dan ook, krijgt u te maken met de Italiaanse bureaucratie. Voor uzelf, maar ook voor uw huisgenoten. Denk alleen al aan meeverhuizende kinderen die naar een school moeten.

Tal van zaken gaan in Italië anders dan u gewend bent. Ongetwijfeld steekt op enig moment twijfel en wanhoop de kop op. Dat vraagt veel van u. La Dolce Casa staat u bij zodat het emigratieproces aanvoelt als een 'zachte landing'.

Elke emigratie kent een eigen problematiek. Er is daarom geen standaardprocedure of - draaiboek. La Dolce Casa staat u bij met raad en daad, flexibiliteit en inlevingsvermogen. Gewoon jn het Nederlands.

Overzicht

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 19 12 91 74
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië

La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.