La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Hypotheek afsluiten in Italië

Naast onze onafhankelijke aankoopbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor het vestigen van een hypotheek. Voor buitenlanders is het aanvragen van een hypotheek in Italië ingewikkeld. Het is echter wél mogelijk. We begeleiden u graag naar een broker.

Italiaanse hypotheek

Heeft u een hypotheek nodig in Italië, dan begeleidt La Dolce Casa u graag naar een broker.

Meestal betekent dat contact met een lokale Italiaanse hypotheek-specialist. La Dolce Casa legt voor u het contact en u betaalt het honorarium rechtstreeks. Eventuele extra communicatie is inbegrepen in onze fee.

Voorwaarden

In alle gevallen geldt dat de maandlasten voor de hypotheek niet meer mogen bedragen dan 30% van het vrij besteedbaar inkomen. Alle documenten dienen in het Italiaans vertaald te worden. La Dolce Casa zorgt daarvoor. De vertaalkosten worden apart in rekening gebracht.

U kunt in het gunstigste geval tot 60% krijgen over de door de bank getaxeerde waarde van het onroerend goed (zie onze blog).

Hypotheek voor bedrijfseigenaren

Bent u bedrijfseigenaar dan zijn de inkomensgegevens uit de Beheer BV nodig over een periode van de afgelopen drie jaar. Deze cijfers worden zeer kritisch beoordeeld.

Hypotheek voor werknemers in loondienst

Bent u werknemer dan kijkt de hypotheekverstrekker naar de salarisstroken van de afgelopen 3 maanden en naar het laatste jaaroverzicht.

Hypotheek voor commercieel bedrijf

Wilt u een commercieel bedrijf opzetten, bedenk dan dat er voldoende onderpand aanwezig moet zijn om een hypotheek te kunnen verkrijgen.

Hypotheek voor herfinanciering van bestaande objecten

Ook voor de herfinanciering van een bestaand object of project kunnen we u begeleiden.

Uiteraard wordt alle informatie door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Bovenstaande informatie is vrijblijvend en geldt als norm. Iedere aanvraag wordt individueel beoordeeld.

Overzicht

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 19 12 91 74
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië

La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.