La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Huis in Italië verbouwen

Naast onze onafhankelijke aankoopbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor aanpassingen of restauraties aan uw huis. Een door ons ingeschakelde geometra maakt een voorstel voor een plan van aanpak met bijbehorende kostenindicatie, waarna u onderbouwd kunt besluiten.

Verbouw van uw huis in Italië

Heeft u uw droomhuis gekocht in Italië en wilt u dit gaan verbouwen? La Dolce Casa begeleidt u graag en verzorgt voor u het hele traject samen met een daartoe in wederzijds overleg in te schakelen geometra.

Wilt u een haalbaarheidscontrole van de op handen zijnde verbouwing? Of wilt u (bouw)vergunningen aanvragen? Bent u op zoek naar een aannemer: neem contact met ons op. Zelfs de totale herbouw van een ruïne is mogelijk.

Aanpassing elektriciteit

Na aankoop van een tweede huis, is het vaak een wens om de elektrische installatie te vernieuwen. Zo weet u zeker dat al uw apparatuur functioneert zonder dat de stoppen eruit vliegen. Aanpassing van elektra aan de huidige normen levert een waardeverhogend certificaat op.

Aardbevingsbestendigheid

Koopt u een huis in Italië, dan is het belangrijk dat dit aardbevingsbestendig is. De in het verleden verleende vergunningen aan het huis, vormen de basis. Indien deze vergunningen niet meer voldoen aan de laatste bouwvoorschriften, dient u aanpassingen aan uw huis te laten doen binnen de op dat moment geldende regelgeving en normering.

Voortgangsrapportage

Indien u uw huis laat verbouwen, kunt u La Dolce Casa inschakelen voor een voortgangsrapportage. Op deze manier  hoeft u u niet altijd zelf aanwezig te zijn.

Overzicht

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 19 12 91 74
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië

La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.