La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Maak kennis met La Dolce Casa

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen zelf eindeloos op internet te zoeken naar een huis. Of een makelaar te vragen; u bent dan veelal gebonden aan zijn regionale portefeuille. Omdat hij volgens de Italiaanse wet een bemiddelende rol tussen verkoper en koper heeft, werkt die makelaar óók voor de verkopende partij. Wilt u dat wel? Of wilt u liever professioneel, onafhankelijk advies?

La Dolce Casa verzorgt als onafhankelijke aankoopbegeleider uw volledige zoek- en aankoopproces en begeleidt u zelfs ná de overdracht bij de notaris. Dat geeft rust en zekerheid. De reguliere provisie wordt ingezet voor onze begeleiding.

Alle communicatie verloopt in het Nederlands; wij zorgen voor de omzetting in het Italiaans. Doelgericht en efficiënt. U wordt volledig ontzorgd. Eventuele obstakels nemen we zoveel mogelijk vooraf weg. La Dolce Casa werkt zowel vanuit de Benelux als vanuit Italië; dat bespaart u tijd, geld en onnodig gereis naar Italië.

Antonella Ghiani

Italiaanse contacten

Italiaanse, geboren in België. Spreekt vloeiend Nederlands. Ruime ervaring
in onroerend goed. Werkte voor de overheid en is nu Gemeenteraadslid in
San Lorenzo in Campo (PU).
00(31) 6 12 50 25 83
antonella@ladolcecasa.nl

Kees van Liere

Aankoopbegeleider

Zakelijke ervaring als aannemer in de wegenbouw.
Sinds 2014 ervaringsdeskundige, genietend van een eigen Italiaanse woning.
00(31) 6 19 12 91 74
kees@ladolcecasa.nl

Sytske Maaijen

Aankoopbegeleider

Woont en werkt sinds 2000 in Italië. Jarenlange ervaring als adviseur Italiaans onroerend goed naast communIcatie adviseur voor toeristische gebieden in bella Italia.

Tony Grielen

Aankoopbegeleider voor België

Woont in Vlaanderen.
Heeft een grote passie voor Italië. Spreekt een aardig mondje Italiaans en behartigt de belangen voor de uit België afkomstige kopers.

Paola Ragni

Makelaar

Samenwerkingspartner, makelaar en onroerend goed adviseur.
Bevoegde ondersteuning voor alle officiële documenten, formaliteiten en procedures.


Roberta Grattarola

Makelaar

Samenwerkingspartner, makelaar en onroerend goed adviseur.
Bevoegde ondersteuning voor alle officiële documenten, formaliteiten en procedures.

Matteo Guiducci

Geometra

Raadpleegt gemeentelijke instanties en kadaster; voorziet benodigde documenten t.b.v. het passeren van de akte; (ver)bouwbegeleiding
en vergunningsaanvragen.

Frits Hemerik

Adviseur

Was marketing-manager voor een grote Belgische multinational.
12 jaar woonervaring in Italië, ruime ervaring in het adviseren in Italiaans onroerend goed." "Ik heb mijn huis in Italië gekocht met behulp van het team van La Dolce Casa. Ik kan wel zeggen dat het zonder hun ondersteuning veel lastiger zou zijn geweest."   "

- Syb Mali

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.