La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Nazorg

Naast onze onafhankelijke aankoopbegeleiding kunt u ons ook inschakelen voor nazorg. U bent inmiddels trotse eigenaar van uw (tweede) huis in Italië. In de praktijk loopt u tegen diverse vraagstukken op. La Dolce Casa ondersteunt u graag bij het oplossen daarvan.

Nazorg

U heeft uw (tweede) huis in Italië gekocht en maakt er met plezier gebruik van. Langzaam komen er diverse vragen op waarop de aanpak of antwoorden niet direct helder zijn.

Wie houdt er bijvoorbeeld toezicht op uw nieuwe bezit? Wie kan het onderhoud van de tuin doen? Hoe zit het met de auto, voorzien van Nederlands of Belgisch kenteken? Kan deze bij het huis worden gelaten en in Italië worden gebruikt? Wat zijn de regels? U zult merken: er zijn heel wat vragen.

Het is fijn om te weten dat u voor deze nazorg terecht kunt bij La Dolce Casa. U bespreekt uw vragen en wij gaan voor u op zoek naar de geschikte personen die u hiervoor kunt vragen. Ook kunt u terecht voor al uw overige vragen. We staan u graag bij en vinden voor u geschikte oplossingen.

Overzicht

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 53 83 99 68
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Gratis tickets Second Home Beurs

Droomt u er ook van, te vertrekken naar Italië? Maar ziet u op tegen het gedoe en valkuilen? Kom dan in het weekend van 29 september t/m 1 oktober  langs op de Second Home Beurs in Utrecht. Download uw gratis tickets! Leg uw Italiaanse woonwens aan ons voor en check hoe onze onafhankelijke aankoopbegeleiding u helpt.

Bezoek ons op de Second Home Beurs september 2023

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië


La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.