La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Bedrijfsvideo

Wilt u een tweede huis kopen in Italië, dan komt daar heel wat bij kijken. Elke woonwens is immers verschillend. En een vakantie-ervaring is niet per definitie het juiste uitgangspunt voor de aankoop van uw tweede huis.

Een groot deel van uw aanvraag en aankoopbegeleiding kunnen we prima online afhandelen. Desalniettemin is het fijn om vooraf te zien wie de personen zijn die u begeleiden. Dat kan via een videocall, maar ook op de verschillende beurzen waar La Dolce Casa aanwezig is. We bespreken in beide gevallen een-op-een uw wensen en vragen. Het kopen van een tweede huis in Italië is en blijft namelijk maatwerk. We begeleiden u daar graag bij en gebruiken onze expertise om valkuilen te voorkomen.

Algemene informatie over wat er komt kijken bij het kopen van een tweede huis in Italië kunt u ter voorbereiding, of als terugblik op ons contact, natuurlijk ook kijken naar onze informatieve bedrijfsvideo.. De info vindt u ook terug elders op onze website.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.