La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Aankoopbegeleiding huis in Italië

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen zelf eindeloos op internet te zoeken naar een huis in Italië. Of u kiest voor een makelaar; de keerzijde is dat u dan veelal bent gebonden aan zijn regionale portefeuille. Omdat de Italiaanse makelaar volgens de Italiaanse wet een bemiddelende rol tussen verkoper en koper heeft, werkt hij óók voor de verkopende partij. Wilt u dat wel? Of wilt u liever professionele, onafhankelijke aankoopbegeleiding?

La Dolce Casa verzorgt bij de aankoopbegeleiding uw volledige zoek- en aankoopproces en begeleidt u zelfs ná de overdracht bij de notaris. Dit doen we aan de hand van een zorgvuldig uitgedacht tien-stappen-plan. Dat geeft rust en zekerheid. De reguliere provisie wordt daarbij ingezet voor onze begeleiding.

Bij onze aankoopbegeleiding verloopt alle communicatie in het Nederlands; wij zorgen voor de omzetting in het Italiaans. Doelgericht en efficiënt. Eventuele obstakels nemen we zoveel mogelijk vooraf weg. U wordt volledig ontzorgd.

La Dolce Casa werkt bij de aankoopbegeleiding zowel vanuit de Benelux als vanuit Italië; dat bespaart u tijd, geld en onnodig gereis naar Italië.

Aanvullende dienstverlening

Overzicht

Onze dienstverlening is overigens breder dan alleen begeleiden bij de aanschaf van uw tweede huis. U kunt ons ook inschakelen voor:

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 19 12 91 74
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië

La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

Ondersteuning na aankoop van een tweede huis

Bij het kopen van een tweede huis in Italië komt heel wat kijken. Het aankoopproces verloopt anders dan in Nederland; de makelaar heeft een dubbele rol en zo zijn er meer zaken waarbij het zinvol is professionele begeleiding in te schakelen. U houdt het hoofd koel en kunt erop vertrouwen dat het aankoopproces goed en zorgvuldig verloopt. het inzetten van onze jarenlange expertise helpt u valkuilen te omzeilen. Doordat we beschikken over een kantoor in Nederland en Italië kunnen we snel schakelen.

Het kopen van een tweede huis start met het concretiseren van uw dromen. De woonwensen checklist helpt u hierbij. De blogs met nuttige info over uiteenlopende onderwerpen gerelateerd aan het kopen van een tweede huis, helpen u uw kennis te vergroten. Daarnaast kunnen wij u bijstaan met de volgende dienstverlening

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.