La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Quick Scan

Nadat u in de woonwensen checklist uw wensen op een rij heeft gezet, vrijblijvend en kosteloos, volgt stap 2: het aanvragen van de Quick Scan.

Quick Scan

Overzicht

Bij het aankopen van een tweede huis in Italië doorloopt u bij La Dolce Casa een aantal vaststaande stappen. Als eerste vult u vrijblijvend en kosteloos de woonwensen checklist in.

Wilt u dat we op basis van de door u ingevulde checklist meteen voor u aan de slag gaan, boek dan de, eveneens vrijblijvende, Quick Scan erbij. We zoeken en selecteren dan een aantal objecten waarvan we denken dat die aansluiten bij uw wensen.

U ontvangt een overzicht met passende objecten en kunt deze desgewenst zelf aanvullen. Tijdens de daarop volgende online meeting bespreken we alle objecten. De kosten van de Quick Scan en online meeting bedragen € 599 inclusief BTW.

Als u na afloop besluit gebruik te maken van onze aankoopbegeleiding, brengen we dit voorschot later in mindering op de aankoopprovisie.
Bekijk het stappenplan of vul gelijk de woonwensen checklist in en boek daarbij de Quick Scan.

 

Neem direct contact op

Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken.
Met kantoor in Nederland en Italië.

Bespaar tijd, geld en onnodig gereis. De gratis woonwensen checklist brengt uw wensen en gedachten gedetailleerd in kaart.
00(31) 6 53 83 99 68
info@ladolcecasa.nl

Concretiseer uw woonwensen

Concretiseer uw woonwensen door vrijblijvend de woonwensen checklist in te vullen!

Abonneer op de nieuwsbrief

Ontvang nuttige tips over het aankopen van een tweede huis in Italië.

Gratis tickets Second Home Beurs

Droomt u er ook van, te vertrekken naar Italië? Maar ziet u op tegen het gedoe en valkuilen? Kom dan in het weekend van 29 september t/m 1 oktober  langs op de Second Home Beurs in Utrecht. Download uw gratis tickets! Leg uw Italiaanse woonwens aan ons voor en check hoe onze onafhankelijke aankoopbegeleiding u helpt.

Bezoek ons op de Second Home Beurs september 2023

Aankoopbegeleiding tweede huis in heel Italië


La Dolce Casa begeleidt u bij de aankoop van uw tweede huis in héél Italië. Dus niet alleen in Le Marche, Piemonte, Puglia en de Dolomieten.


Bekijk de bedrijfsvideo om kennis te maken met het team. En voor een aantal tips en trics.

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.