La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Knus vakantiehuis in kleinschalig parkje, Le Marche

Zoekt u een huis met authentieke elementen, op het platteland van Le Marche van waaruit u ‘s zomers lekker de natuur in kunt om te wandelen of te fietsen? Met het strand en levendige kust op rijd afstand. En van waaruit u‘s winters kunt gaan wintersporten, lees dan door. Het 120m2 grote huis ligt op vakantieparkje bij San Lorenzo in Campo in de heuvels van Le Marche.

De indeling van het huis

Het gelijkvloerse huis is geschakeld en bevindt zich op de begane grond. Het huis heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2, verdeeld over 4 kamers en 2 badkamers. De woning is volledig opgeknapt waarbij de typische Marchigiaanse, landelijke bouw karakteristieken behouden zijn gebleven.

U komt binnen in de woonkamer met aangrenzende keuken. De woonkamer heeft een fijne hoogte van 3 meter en de houten balklagen zijn in het zicht. De open haard is een blikvanger net als de rustieke uitstraling van de stenen muur. De typisch Marchigiaanse plavuizen op de vloer zorgen voor een warme, landelijke uitstraling.

De open woonkeuken wordt met een booggewelf gescheiden van de woonkamer. Via de keuken heeft u toegang tot een ongeveer 25 m2 grote overdekte loggia. Deze biedt u de nodige privacy en uitzicht op de tuin. Aan de loggia grenst een extern gelegen berghok.

Het huis beschikt over twee tweepersoons slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een aangrenzende badkamer. De andere slaapkamer ligt naast de tweede badkamer. Beide slaapkamers hebben ook weer houten balklagen in het zicht en zijn voorzien van airconditioning; de verwarming draait op gas.

Tot het huis behoort ook een circa 400 m2 grote omheinde privétuin. De omheining bestaat uit een groene haag. U kunt voor het huis parkeren.

Er is overigens ook de mogelijkheid om van de (eigen) garage gebruik te maken.
Het huis wordt gemeubileerd verkocht.

De ligging van het huis

De Residence Borgo Roncaglia ligt op circa 5 autominuten van het stadje San Lorenzo in Campo. Van de drukte van de stad is er niets meer te merken. Het vakantieparkje met 18 accommodaties ligt op het glooiende platteland, in het binnenland van Le Marche. U komt er via een strada bianca, onverharde weg. Na ongeveer een kilometer stuit u op het parkje waartoe overigens ook een gezamenlijke, uitgebreide tuin en recent opgeknapt zwembad behoren.

Vanuit het vakantieparkje heeft u uitzicht op Monte Catria waar u ‘s winters kunt skiën en ‘s zomers kunt wandelen en mountainbiken. U heeft ook uitzicht op de brede vallei Val Cesano.

De omgeving van Residence Borgo Roncaglia

De bekende badplaats Marotta en Cesano liggen op een half uurtje rijden. Senigallia is tien minuutjes verder. Het vliegveld van Ancona ligt op een uurtje rijden. U kunt ook vliegen op het 100 km verderop, zuidwestelijk gelegen Perugia. U kunt dit in zo’n 1 ½ uur bereiken.

 

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 190.000
Locatie
Vlakbij San Lorenzo in Campo
Omgeving
glooiende heuvels van Le Marche
Oppervlakte woning
120 m2
Oppervlakte perceel
400 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.