La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Gratis tickets Second Home Beurs Maastricht: 20-21 januari 2024


Zet uw goede voornemens om een tweede huis in Italië te vinden om in daden! Bezoek ons in het weekend van 20 en 21 januari op de Second Home Beurs in Maastricht. Wie weet geniet u dan al dit jaar in uw nieuwe huis.

Het kan snel gaan!

Een zoektocht naar het perfecte vakantiehuis vraagt meestal om veel tijd. Dat heeft niet alleen te maken met de zoektocht, maar ook met alle bijbehorende formaliteiten. De papieren en alle vergunningen moeten in orde zijn - en daar schort nou meestal aan.

Het vinden van een droomhuis is één. Laat staan als er ook nog sprake is van emigratie. Maar soms kan dat ook dát heel snel gaan, zo leest u in het verhaal van Vicky. Zij zocht, vond en kocht binnen één jaar haar nieuwe huis. Én verhuisde naar Italië. Calabria om precies te zijn. Ze start er bovendien een Bed & Breakfast. La Dolce Casa begeleidde haar bij de zoektocht naar haar droomhuis in Italië. Lees hoe zij dat heeft ervaren.

Merel en Bas gooiden ook het roer om en emigreerden met hun twee jonge bambini naar Italië. Ook zij starten een Bed & Breakfast, in Puglia in hun geval. De bambini zijn ondertussen ingeschreven op de basisschool. Het stel deelt hoe ze de hulp en ondersteuning vanuit La Dolce Casa hebben ervaren.

Waar in Italië ligt uw droomhuis?

Voor de een ligt het droomhuis in de buurt van de Dolomieten en Noord-Italiaanse meren, of in de heuvels van Piemonte. De ander heeft zijn hart verpand aan Le Marche; weer een ander gaat voor het zuiden, bijvoorbeeld voor Puglia.
Het maakt niet uit waar uw hart sneller van gaat kloppen: wij vinden uw droomhuis en begeleiden u bij de aankoop, (ver)bouw, hypotheek-aanvraag, emigratie en zelfs bij uw bedrijfsplannen.

Piacere! Aangenaam!

Frits en Antonella op Second Home BeursElkaar even de  hand schudden, in de ogen kijken en het vertrouwen voelen, is en blijft fijn. Kortom: kennismaken op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kan op de Second Home Beurs in Maastricht. Deze vindt plaats in het weekend van 20 en 21 januari 2024. U bent er van harte welkom. Sterker nog: u kunt gratis entreekaarten aanvragen! Kom langs en download nu uw gratis entreetickets!

Heeft u geen gelegenheid langs te komen op de Second Home Beurs, maar wilt u wel een volgende stap zetten in uw zoektocht naar uw droomhuis in Italië? Vul dan de woonwensen checklist in. Deze helpt u uw wensen te concretiseren. Ook handig ter voorbereiding van het gesprek op de Second Home Beurs!

Gratis tickets voor Second Home Beurs Maastricht

Wilt u meer weten over de huizen op onze website of heeft u andere ideeën die u ons wilt voorleggen, kom dan naar Maastricht. Download alvast uw gratis tickets voor de Second Home Beurs Maastricht.

Arrivederci, tot in Maastricht!

Meer over dit onderwerp

Dag Frits, welkom Kees! Maak kennis met het nieuwe team

In 2009 legden Antonella Ghiani en Frits Hemerik de basis voor La Dolce Casa. Met ingang van 1 mei 2024 breekt een nieuwe fase aan. Frits gaat het rustiger aandoen en eindelijk genieten van zijn eigenlijk al jaren geleden ingegane, welverdiende pensioen. Op de zijlijn blijft hij voorlopig wel betrokken als adviseur. Kees van Liere […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht: 22-24 maart 2024

Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Keer op keer blijkt het een uitermate goede gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de gezichten die u anders alleen online ziet en de stemmen die u via de telefoon hoort. Wel zo prettig en bovendien belangrijk […]

Gratis tickets Second Home Beurs Gent: 9-10 maart 2024

Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Vanwege de toegenomen vraag vanuit België staan we in het weekend van 9-10 maart 2024 op de Second Home Beurs in Gent. We ontmoeten u er graag; de entreetickets kunt u via ons gratis downloaden. Belgische roots Antonella […]

Buone feste en een bellissimo 2024 toegewenst!

Tijdens de feestdagen is het een mooie gelegenheid om het eens te hebben over de wensen voor 2024. Maakt u werk van uw droom van een tweede huis in Italië? Wij ondersteunen u graag bij met onze aankoopbegeleiding. Leg uw vragen en woonwensen aan ons voor tijdens de Second Home Beurs in Maastricht, in het […]

Vakantiesluiting 5-19 augustus 2023

Nog even en dan is het ook voor ons vakantie. Om precies te zijn van 5 t/m 19 augustus 2023. Ons kantoor is dan gesloten. Misschien geniet u al van een welverdiende vakantie in Il Bel Paese. Geheid dat u hetzelfde overkomt als menig ander: u wordt verliefd op de streek, begint te mijmeren over […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht 17, 18, 19 maart 2023

Het voorjaar lonkt, het kriebelt, we snakken naar zon en naar Italië, het land waar elk jaargetijde toch net even anders aanvoelt dan thuis. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de vele mensen die we spreken bij hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Waar ligt uw droomhuis? Voor de een ligt het droomhuis […]
La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.