La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Gratis tickets Second Home Beurs Gent: 9-10 maart 2024


Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Vanwege de toegenomen vraag vanuit België staan we in het weekend van 9-10 maart 2024 op de Second Home Beurs in Gent. We ontmoeten u er graag; de entreetickets kunt u via ons gratis downloaden.

Belgische roots

Antonella Ghiani, eigenaar van La Dolce Casa, is opgegroeid in België. Ze kent daarom als geen ander de verschillen tussen Belgen, Italianen en Nederlanders. En dat maakt haar, en het team van La Dolce Casa, tot een waardevolle partner als u op zoek bent naar een tweede huis in Italië. Niet alleen begeleidt La Dolce Casa u bij de aankoop, ook zorgt het team dat alle bijbehorende formaliteiten worden geregeld. De papieren en vergunningen moeten immers in orde zijn - en daar schort nou meestal aan. Daarnaast kan La Dolce Casa praktisch van dienst zijn bij het regelen van verzekeringen, inschrijven van de kinderen op school bij emigratie, aanvragen van een B&B vergunning en meer bureaucratisch gedoe.

Hoe dat wordt ervaren leest u in het verhaal van Vicky die binnen een jaar een B&B zocht, vond én bestiert in Calabria. En dan zijn er ook nog de ervaringen van Merel en Bas die naar Puglia verhuisden. De bambini zijn ondertussen ingeschreven en gestart op de basisschool.

Waar in Italië ligt uw droomhuis?

Voor de een ligt het droomhuis in de buurt van de Dolomieten en Noord-Italiaanse meren, of in de heuvels van Piemonte. De ander heeft zijn hart verpand aan Le Marche; weer een ander gaat voor het zuiden, bijvoorbeeld voor Puglia. Of wellicht wel het prachtige Sardegna.
Het maakt niet uit waar uw hart sneller van gaat kloppen: wij vinden uw droomhuis en begeleiden u bij de aankoop, (ver)bouw, hypotheek-aanvraag, emigratie en zelfs bij uw bedrijfsplannen.

Piacere! Aangenaam!

Frits en Antonella op Second Home BeursElkaar even de hand schudden, in de ogen kijken en het vertrouwen voelen, is en blijft fijn. Kom daarom kennismaken op een laagdrempelige en vrijblijvende manier op de Second Home Beurs in Gent. We zien u er graag in het weekend van 9 en 10 maart 2024. Download gelijk uw gratis entreetickets!

Heeft u geen gelegenheid langs te komen op de Second Home Beurs, maar wilt u wel een volgende stap zetten in uw zoektocht naar uw droomhuis in Italië? Vul dan de woonwensen checklist in. Deze helpt u uw wensen te concretiseren. Ook handig ter voorbereiding als u wél langs komt voor een gesprek op de Second Home Beurs!

Gratis tickets voor Second Home Beurs Gent

Wilt u meer weten over de huizen op onze website of heeft u andere ideeën die u ons wilt voorleggen, kom dan naar de beurs. Download alvast uw gratis tickets voor de Second Home Beurs Gent.

Arrivederci, tot in Gent!

Second Home Beurs Gent - 9 en 10 maart 2024

Meer over dit onderwerp

Dag Frits, welkom Kees! Maak kennis met het nieuwe team

In 2009 legden Antonella Ghiani en Frits Hemerik de basis voor La Dolce Casa. Met ingang van 1 mei 2024 breekt een nieuwe fase aan. Frits gaat het rustiger aandoen en eindelijk genieten van zijn eigenlijk al jaren geleden ingegane, welverdiende pensioen. Op de zijlijn blijft hij voorlopig wel betrokken als adviseur. Kees van Liere […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht: 22-24 maart 2024

Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Keer op keer blijkt het een uitermate goede gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de gezichten die u anders alleen online ziet en de stemmen die u via de telefoon hoort. Wel zo prettig en bovendien belangrijk […]

Gratis tickets Second Home Beurs Maastricht: 20-21 januari 2024

Zet uw goede voornemens om een tweede huis in Italië te vinden om in daden! Bezoek ons in het weekend van 20 en 21 januari op de Second Home Beurs in Maastricht. Wie weet geniet u dan al dit jaar in uw nieuwe huis. Het kan snel gaan! Een zoektocht naar het perfecte vakantiehuis vraagt […]

Buone feste en een bellissimo 2024 toegewenst!

Tijdens de feestdagen is het een mooie gelegenheid om het eens te hebben over de wensen voor 2024. Maakt u werk van uw droom van een tweede huis in Italië? Wij ondersteunen u graag bij met onze aankoopbegeleiding. Leg uw vragen en woonwensen aan ons voor tijdens de Second Home Beurs in Maastricht, in het […]

Vakantiesluiting 5-19 augustus 2023

Nog even en dan is het ook voor ons vakantie. Om precies te zijn van 5 t/m 19 augustus 2023. Ons kantoor is dan gesloten. Misschien geniet u al van een welverdiende vakantie in Il Bel Paese. Geheid dat u hetzelfde overkomt als menig ander: u wordt verliefd op de streek, begint te mijmeren over […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht 17, 18, 19 maart 2023

Het voorjaar lonkt, het kriebelt, we snakken naar zon en naar Italië, het land waar elk jaargetijde toch net even anders aanvoelt dan thuis. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de vele mensen die we spreken bij hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Waar ligt uw droomhuis? Voor de een ligt het droomhuis […]
La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.