La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht: 22-24 maart 2024

Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Keer op keer blijkt het een uitermate goede gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de gezichten die u anders alleen online ziet en de stemmen die u via de telefoon hoort. Wel zo prettig en bovendien belangrijk als u overweegt een (tweede) huis te kopen in Italië. Wij begeleiden u daar graag bij.

Omdat we zowel kantoor in Nederland als in Italië hebben, én omdat we zowel de Nederlandse als Italiaanse mentaliteit begrijpen, kennen we het klappen van de zweep. We helpen u gericht bij het zoeken naar en vinden van uw droomhuis in Italië. Maar ook bij het oplossen van praktische, juridische en fiscale vraagstukken. Ons gedegen onderzoek voor aankoop verzekert u dat alle formaliteiten en vergunningen op orde zijn voordat u uw handtekening zet. Zo voorkomt u dat u een kat in de zak koopt.

La Dolce Casa werkt makelaar-onafhankelijk

Groot voordeel voor u is dat we onafhankelijk werken. Daarbij werken we wel graag met een aantal zorgvuldig geselecteerde makelaars; we zijn daar echter niet aan gebonden. We begeleiden u bovendien ook ná aankoop van uw tweede huis. Denk aan de administratieve rompslomp als verzekeringen, nutsvoorzieningen, vergunningen etc.

Kom kennismaken op de beurs en download uw gratis entreetickets. Indien u al verder bent dan de oriëntatiefase, concretiseer dan alvast uw wensen met onze woonwensen checklist. Als u ons deze vooraf mailt, kunnen we op de beurs gerichter overleggen.
La Dolce Casa op Second Home Beurs

Tweede woning verhuren in Italië

Ook als u een bed&breakfast, agriturismo, camping wilt starten of overnemen, of als u een complex zoekt met kleinschalige verhuurmogelijkheden, begeleiden we u graag. Net als bij emigratie en het inschrijven van de kinderen op school.

Waar in Italië ligt uw droomhuis?

Voor de een ligt het droomhuis in de buurt van de Dolomieten en Noord-Italiaanse meren, of in de heuvels van Piemonte. De ander heeft zijn hart verpand aan Le Marche; weer een ander gaat voor het zuiden, bijvoorbeeld voor Puglia. Of wellicht wel het prachtige Sardegna.
Het maakt niet uit waar uw hart sneller van gaat kloppen: wij vinden uw droomhuis en begeleiden u bij de aankoop, (ver)bouw, hypotheek-aanvraag, emigratie en zelfs bij uw bedrijfsplannen.

Piacere! Aangenaam!

Frits en Antonella op Second Home BeursElkaar even de hand schudden, in de ogen kijken en het vertrouwen voelen, is en blijft fijn. Kom daarom kennismaken op een laagdrempelige en vrijblijvende manier op de Second Home Beurs in Utrecht. We zien u er graag van vrijdag 22 tot / met zondag 24 maart 2024.

Gratis tickets voor Second Home Beurs Utrecht

Wilt u meer weten over de huizen op onze website of heeft u andere ideeën die u ons wilt voorleggen, kom dan naar de beurs. Download alvast uw gratis tickets voor de Second Home Beurs Utrecht.

Arrivederci, tot in Utrecht!

Second Home Beurs Utrecht 22-24 maart 2024

Meer over dit onderwerp

Dag Frits, welkom Kees! Maak kennis met het nieuwe team

In 2009 legden Antonella Ghiani en Frits Hemerik de basis voor La Dolce Casa. Met ingang van 1 mei 2024 breekt een nieuwe fase aan. Frits gaat het rustiger aandoen en eindelijk genieten van zijn eigenlijk al jaren geleden ingegane, welverdiende pensioen. Op de zijlijn blijft hij voorlopig wel betrokken als adviseur. Kees van Liere […]

Gratis tickets Second Home Beurs Gent: 9-10 maart 2024

Al meer dan 10 jaar staat La Dolce Casa op elke editie van de Second Home beurs. Vanwege de toegenomen vraag vanuit België staan we in het weekend van 9-10 maart 2024 op de Second Home Beurs in Gent. We ontmoeten u er graag; de entreetickets kunt u via ons gratis downloaden. Belgische roots Antonella […]

Gratis tickets Second Home Beurs Maastricht: 20-21 januari 2024

Zet uw goede voornemens om een tweede huis in Italië te vinden om in daden! Bezoek ons in het weekend van 20 en 21 januari op de Second Home Beurs in Maastricht. Wie weet geniet u dan al dit jaar in uw nieuwe huis. Het kan snel gaan! Een zoektocht naar het perfecte vakantiehuis vraagt […]

Buone feste en een bellissimo 2024 toegewenst!

Tijdens de feestdagen is het een mooie gelegenheid om het eens te hebben over de wensen voor 2024. Maakt u werk van uw droom van een tweede huis in Italië? Wij ondersteunen u graag bij met onze aankoopbegeleiding. Leg uw vragen en woonwensen aan ons voor tijdens de Second Home Beurs in Maastricht, in het […]

Vakantiesluiting 5-19 augustus 2023

Nog even en dan is het ook voor ons vakantie. Om precies te zijn van 5 t/m 19 augustus 2023. Ons kantoor is dan gesloten. Misschien geniet u al van een welverdiende vakantie in Il Bel Paese. Geheid dat u hetzelfde overkomt als menig ander: u wordt verliefd op de streek, begint te mijmeren over […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht 17, 18, 19 maart 2023

Het voorjaar lonkt, het kriebelt, we snakken naar zon en naar Italië, het land waar elk jaargetijde toch net even anders aanvoelt dan thuis. Dat vinden niet alleen wij, maar ook de vele mensen die we spreken bij hun zoektocht naar een droomhuis in Italië. Waar ligt uw droomhuis? Voor de een ligt het droomhuis […]
La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.