La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Sfeervol vakantiehuis Coldellaio in Le Marche

Recentelijk gerestaureerd huis dat je van binnen gezien móet hebben. Bij de restauratie zijn de originele elementen en materialen teruggebracht met oog voor detail en sfeer. Zo zijn o.a. overal de originele balken van het plafond in het zicht. Het levert een sfeervol, warm geheel op dat zo in een woonmagazine zou kunnen staan.

Indeling vakantiehuis

Dit vakantiehuis in Le Marche beschikt over een begane grond en twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een terras over de volledige breedte van het huis. U kunt er ongestoord zonnen en genieten van een spectaculair uitzicht op de Monti Sibellini.

  • Op de begane grond: 2 keukens, 2 eetkamers, 3 woonkamers, 2 toiletten
    Een van de ruimtes heeft een open haard; in een andere woonkamer is de mogelijkheid een open haard te plaatsen. De sfeervolle hoekjes zorgen voor een boel knusheid.
  • Op de verdiepingen: 5 tweepersoonskamers met eigen badkamer

Barbecue in de tuin. Mogelijkheid om een klein zwembad of een bubbelbad te plaatsen op het terras.  Kleine tuin, garage, terras voorzien van parasol, zonnebed, tuinset.

Mooi afgewerkt en sfeervol huis

Het sfeervolle huis is voorzien van alle gemakken waaronder vloerverwarming, werkende wifi-verbinding etc  De vloer is belegd met keramieken tegels en parket. De houten ramen zijn  voorzien van ramen met dubbel glas en raamhorren.
Het huis beschikt over een veiligheids toegangsdeur; het huis is geschikt voor een alarmsysteem. Het dak is geïsoleerd en voorzien van isolatieplaten en nieuwe dakbedekking

Ligging in rustig dorp

Het vakantiehuis ligt in San Ginesio op 30 minuten van de skipistes van de Monti Sibillini. Het ligt op 5 kwartier ten zuidwesten van het vliegveld van Ancona. Op 1 uur van de kust Porto San Giorgio

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 300.000
Locatie
Sfeervol, authentiek huis in Le Marche
Omgeving
Het vakantiehuis ligt in San Ginesio op 30 minuten van de skipistes van de Monti Sibillini. Het ligt op 5 kwartier ten zuidwesten van het vliegveld van Ancona. Op 1 uur van de kust Porto San Giorgio
Oppervlakte woning
300 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.