La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Vrijstaand landhuis met zwembad op 1200 m2 eigen grond, Le Marche

Omgeven door de prachtige, glooiende heuvels van Le Marche, staat dit landhuis Villa Farneto met zwembad. Het landhuis is in 1997 grondig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken met behoud van het authentieke karakter.

De voorzijde van het huis met entree in de woonkamer onttrekt de grootste verrassingen van het huis. Die bevinden zich zowel aan de achter- als zijkant. Daar liggen namelijk een prachtige houten veranda en een ovalen zwembad met spectaculair uitzicht.

Het woonoppervlakte van het stenen landhuis is circa 130 m2. Dit is exclusief de onder het huis liggende garage van circa 41 m2. Hierin staat ook een pelletkachel waarop de radiatoren van het huis zijn aangesloten.

Het sfeervolle, uit lokale, grote stenen opgetrokken huis, heeft ook diverse gladgestucte en zonnig geel geverfde muren. Het geeft een mooi contrast. De dakpannen benadrukken het authentieke karakter van het landhuis.

Het landhuis bevat een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

Indeling begane grond

Vanuit de aan de woonkamer grenzende open keuken loopt u naar de houten veranda. Deze bevindt over de volledige lengte van het huis. Aan de korte zijde van het huis ligt het ovalen zwembad met een afmeting van ongeveer 8 x 4 meter. Het zwembad is in 2022 gerenoveerd. Het uitzicht is er prachtig. De muren aan de lange zijde zijn opgetrokken uit de voor deze streek zo kenmerkende goudgele stenen.

De woonkamer beschikt over een houthaard die zowel open als dicht te gebruiken is. Ook hier is de fraaie stenen wand zichtbaar net als het licht gewelfde plafond. Vanaf de eettafel kijkt u uit over de omliggende heuvels. De verder van alle gemakken voorziene, modern vormgegeven keuken is deels aan het zicht onttrokken, maar vormt toch één ruimte met de woonkamer.

Op de begane grond bevindt zich een smaakvolle, met moderne materialen ingerichte badkamer met prachtige tegels en regendouche. De badkamer kijkt uit op de veranda.

Zowel de begane grond als de verdieping beschikt over mooie plavuizen. In de woonkamer voert de houten trap met smeedijzeren trapleuning naar de eerste verdieping.

Op de verdieping

Op de verdieping bevinden zich onder een licht hellend dak met houten balken, twee slaapkamers waarvan er een momenteel in gebruik is als werkkamer. Hier bevindt zich ook de tweede badkamer. De douche heeft er plaats gemaakt voor een wasmachine en droger, maar kan wel worden teruggebracht.

Buitenruimte

De aan het huis grenzende, sfeervolle houten veranda is dankzij de verticale transparant kunststof rolgordijnen in elk seizoen een fijne plek om te vertoeven. Aan de rand van het zwembad kijkt u uit over glooiende heuvels met op de heuveltop het dorpje Fratterosa. Het uitzicht verveelt nooit. Rondom de woning bevindt zich landbouwgrond.

In de tuin bevindt zich een stenen pizzaoven en een prachtige, oude, karakteristieke olijfboom. Diverse ramen beschikken aan de buitenzijde over siersmeedijzerwerk. De raamkozijnen en de luiken zijn van aluminium; alle ramen zijn voorzien van horren.

De huidige (Nederlandse) eigenaren hebben na de renovatie in 1997 alle ramen en deuren vervangen en geïnvesteerd in dubbel glas en isolatie van het dak. Op het dak liggen nog wel de originele en voor deze streek zo kenmerkende dakpannen. Ze hebben hiermee de authentieke uitstraling van het landhuis behouden.

Het landhuis wordt omgeven door 1.200 m2 eigen grond met o.a. olijfbomen en fruitbomen. Het terrein is helemaal omheind.

Ligging

Het landhuis ligt in het noorden van Le Marche op zo’n 5 kilometer van San Lorenzo in Campo, een leuk plaatsje met supermarkten en alle benodigde winkels. Het ligt op zo’n 25 kilometer van zee en de beroemde badplaats Senigallia en 25 kilometer van de Apennijnen. Beide zijn dus binnen een half uur te bereiken.

Het vliegveld van Ancona ligt op een uur rijden.

 

 

 

 

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 439.000
Locatie
San Lorenzo di Campo (PU), Le Marche
Omgeving
Op 25 minuten van het strand van Senigallia en 25 minuten van de Apennijnen
Oppervlakte woning
130 m2
Oppervlakte perceel
1200 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.