La Dolce Casa
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Tweede huis aan het Lago Maggiore in Piemonte

Cannobbio, Lago Maggiore, Noord Italië
Uitzicht vanaf het terras...

De Noord-Italiaanse meren: wie is er niet geweest. De bergen, het meer, het microklimaat... het blijft trekken. En dat is niet zo vreemd, want de Noord-Italiaanse meren liggen veelal op een dag rijden van Nederland; eenmaal in Italië hoeft u dus niet meer uren en uren te rijden; u arriveert relatief snel thuis in uw tweede huis.

Een ander voordeel van een tweede huis aan een van die Noord-Italiaanse meren is dat u er prima naartoe kunt vliegen. Het vliegveld van Milaan, Bergamo, Verona, Bolzano, Treviso maar ook het vliegveld van Innsbruck liggen dichtbij. Een tweede huis aan een van die meren wordt zo wel heel aantrekkelijk!

De bekendste Noord Italiaanse meren

De bekendste Noord Italiaanse meren zijn natuurlijk het meest in trek. Denk bijvoorbeeld aan het Gardameer, maar ook het Idro-meer, Iseo-meer, Como-meer en Lago Maggiore.

Lijkt het u dat wel wat, een tweede huis aan het meer: weet dat er nog steeds genoeg leuke tweede huizen te vinden zijn, zelfs met privéstrandje! De foto's die we kregen van de kersverse eigenaren spreken voor zich. Wat een heerlijk uitzicht!

Cannobbio, Lago Maggiore, Noord Italië
Bij het huis horend privé-strandje

Tweede huis in Cannobbio aan het Lago Maggiore

Familie van Erp is nu trotse eigenaar van een huis mét privéstrand aan het Lago Maggiore. Op de Second Home Beurs in Maastricht kregen ze de sleutel. Het passeren van de akte regelen wij namelijk volledig voor u; daar hoeft u niet bij aanwezig te zijn in Italië. U machtigt ons en wij nemen u de zorg en werk en ellenlange sessies bij de notaris uit handen.

U hoeft alleen naar Italië voor de feitelijke bezichtiging van zorgvuldig geselecteerde huizen die aansluiten bij de door u ingevulde en samen met ons doorgenomen woonwensen checklist.

Sleuteloverdracht Second Home Beurs Maastricht 2022
De officiële sleuteloverdracht tijdens de Second Home Beurs in Maastricht

Laatst kregen we nog mooie foto's van de familie van Erp en een leuk berichtje. De blijdschap spat ervan af. 🙂

"Goedemorgen Antonella, we zijn afgelopen dagen in ons mooie huisje in Cannobio geweest. Het was véél genieten in ons prachtige huisje! Heel hartelijk dank voor alle moeite die je hebt gedaan!"

Familie van Erp, Cannobbio, Lago Maggiore, Noord Italië

Meer over dit onderwerp

Wat doet de huidige tijd met de wens voor het kopen van een tweede huis?

De Second Home beurs zit er weer op. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022 stonden Frits, Antonella en Dirk heel wat mensen te woord. Vooraf was het koffiedik kijken. Wat doet de huidige tijd met het aantal mensen dat deze beurs bezoekt. En wat is de invloed van marktsituatie op […]

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht 30 sept - 2 okt 2022

Ook zo verliefd geworden op Italië afgelopen vakantie? Of uw verliefdheid bevestigd gekregen? En de knoop doorgehakt om op zoek te gaan naar een tweede huis in Italië? Kom dan van 30 september t/m 2 oktober 2022 langs op de Second Home Beurs in Utrecht. La Dolce Casa staat er al meer dan 11 jaar. […]

Ferragosto: vakantie!

Vakantie! Daar start de liefde voor Italië. Bij u, maar ook bij ons. Vakantie legt ook de kiem voor de wens van een tweede huis in Italië. Wie weet vindt u op vakantie het huis van uw dromen. Lees daarvoor de tips hieronder. Het team van La Dolce Casa gaat er zelf ook even tussenuit. […]
La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.