La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Ons droomhuis in Umbrië

Michel en Bianca Dekker op hun terras met uitzicht in Umbrië

Allereerst wil ik jullie nogmaals hartelijk bedanken voor al je goede zorgen. Top!

Wij hadden onze eerste ontmoeting met Frits van La Dolce Casa op de Second Home Beurs in 2021. Toen wij zeiden dat we een huis zochten, zei hij als eerste: "Ha, ha, met een zwembad zeker... " Tja... nice to have, but no need to have! Wat volgde was een prettig gesprek waarin Frits duidelijk uitlegde hoe La Dolce Casa werkt.

Onze wensen

We zochten een klein huis met 2 slaapkamers en een tuin waar we als pensionado's de zomermaanden kunnen doorbrengen. Maar waar? In Le Marche of Umbrië? Vrijstaand of geschakeld? Met of zonder zwembad?

De woonwensenlijst van La Dolce Casa hielp ons bij het concreet maken van onze wensen. Het is best heel moeilijk om te omschrijven wat je nu precies zoekt en om vervolgens hét huis te vinden.

Thuis in Umbrië

Ons droomhuis vonden we in Umbrië

Wij hebben ons droomhuis gevonden in Umbrië. Samen met Antonella en haar man hebben we in september 2022 een dag doorgebracht in Italië om het huis te bezichtigen. Na de bezichtiging besloten we meteen een bod uit te brengen, want dit huis was precies wat we in gedachten hadden.

Vanaf dat moment ging het heel snel en nam Antonella de leiding in het proces. Fantastisch. En nu een half jaar later is onze eigen La Dolce Casa een feit. Zonder Antonella en La Dolce Casa hadden wij dit nooit zo snel voor elkaar gekregen. We zijn zeer tevreden en bevelen La Dolce Casa van harte aan. Het zijn toppers!

Hartelijke groet,

 

Antonella had onze volmacht om te kunnen ondertekenen bij de notaris

Leestip: lees ook Antonella's verhaal waarop Michel en Bianca stuitten bij de aankoop van hun droomhuis in Umbrië. De aankoop van een droomhuis gaat nooit over rozen...

- Michel en Bianca Bakker

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.