La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Gelukkige eigenaren van een appartement in San Costanzo

Wij zijn inmiddels de gelukkige eigenaren van een appartement in San Costanzo, Italië. Bij de aankoop zijn wij geholpen door Antonella en Frits van La Dolce Casa. Al op de Second Home beurs gaven Antonella en Frits ons een goed gevoel.

Tijdens ons eerste gesprek op de beurs onderscheidde La Dolce Casa zich duidelijk van grotere bedrijven door de oprechte persoonlijke benadering. Dat trok ons over de streep om met hen het Italiaanse avontuur aan te gaan.

Er werd vervolgens goed gehoor gegeven aan onze wensen. Samen maakten we een lijst met woningen die we wilden bekijken. Tijdens onze vakantie planden we een dag om met Antonella huizen te gaan bezichtigen in de door ons gekozen omgeving. En deze dag bracht zoveel meer dan alleen het bezichtigen van de woningen. We kijken er met zoveel plezier naar terug.

Al die tijd was het leuk sparren met Antonella en Paola (de makelaar) over de mogelijkheden die de woningen boden. We vonden wat we zochten. De aankoop van de woning kwam mede tot stand door de bemiddeling van La Dolce Casa die daarin behalve behulpzaam, ook zeer deskundig was.

Wij zijn heel blij dat we deze samenwerking zijn aangegaan. Als we verder iets over Antonella, Frits en Paola kunnen zeggen, schieten ons de woorden onmisbaar en betrouwbaar als eerste te binnen. Wel zo fijn om op mensen te kunnen bouwen tijdens een aankoop in het buitenland!

- B. en S. Wiggers

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.