La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Appartement in Agordo, Dolomiti, Veneto

Ons appartement

Na een bezoek aan de Second Home Beurs en een tip van een collega kwamen wij in september 2021 in contact met La Dolce Casa. Ons doel: een vakantiewoning in Noord Italië in de buurt van sneeuw en zon.

Negen maanden later zijn wij de trotse eigenaar van een appartement op een prachtige plek in de Dolomieten. De afgelopen weken konden wij voor het eerst genieten van ons nieuwe stulpje in Agordo, en wat zijn wij er blij mee.

La Dolce Casa heeft ons van A tot Z begeleid en hebben dat uitstekend gedaan. Een aankoopproces gaat met ups en downs in deze markt, maar met de professionele hulp van La Dolce Casa is het allemaal goed gekomen.

Speciale dank gaat uit naar Frits Hemerik die de zaakjes in Nederland onder controle heeft. Onze Italiaans-Nederlandse Antonella Ghiani was voor ons een steun en toeverlaat in Italie. Met haar vriendelijke en schijnbaar onvermoeibare en flexibele houding heeft zij ons fantastisch begeleid in het woud van afwijkende spelregels en procedures in Italie. Enorm bedankt voor jullie deskundige hulp!

De ondertekening bij de notaris
Wat een magnifiek uitzicht vanuit ons appartement
Agordo, Dolomieten, Veneto
De ligging van ons appartement, te midden van de Dolomieten

- Jan Mike Wester

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.