La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Vrijstaand huis met grond in Castelleone di Suasa, Le Marche

Bij dit vrijstaande, met moderne materialen in 2017 verbouwde huis geniet u van veel ruimte zowel binnen als buiten.  Het huis heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken, woonkamer en ruime hal. Het totale woonoppervlakte van 187 m2 is verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en zolder. Het huis is omgeven door eigen grond en landbouwgrond. Het eigen terrein heeft een totale oppervlakte van 2.172 m2.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een ruime, open hal (22,3 m2). Deze geeft toegang tot een grote, moderne woonkeuken (24,4 m2) en zitkamer (25,6 m2) met open haard. Aan het einde van de hal bevindt zich een badkamer (8,9 m2) met ruime douche en ruimte voor de wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier het toilet, bidet, wastafel en designradiator.

De modern vormgegeven trap deelt de ruimte visueel in twee. Onder de trap bevindt zich een berging (2,4 m2). De trap is zo vormgegeven dat het als het ware een roomdivider is. Aan weerszijden van de trap zorgt een hekwerk bestaande uit een lijnenspel van spijlen zowel voor een transparante als veilige trapopgang. De trap voert naar de eerste verdieping waar zich de slaapkamers en tweede badkamer bevinden.

 • De ramen op de begane grond beschikken aan de buitenzijde over traditionele sier-tralies.
 • De hoogte van de ruimtes op de begane grond is 2,4 meter.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping grenzen drie slaapkamers en een badkamer aan de overloop (4,2 m2). Twee van de drie slaapkamers beschikken over een kastenwand. De slaapkamers hebben een afmeting van resp. 12,4 m2, 12,2 m2, 15,5 m2.

De modern betegelde badkamer (8,5 m2) beschikt over een wastafel, toilet, bidet, designradiator en door een wand afgeschermd hydromassage bad.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook een over drie zijden van het huis uitstrekkend balkon (23,4 m2). Het balkon grenst aan drie kamers.

 • Een raam ter hoogte van de trap die van de begane grond naar de verdieping brengt, zorgt voor een fijne lichtval vanuit de eerste verdieping op de trap en een stukje begane grond.
 • De ramen op de eerste verdieping bevatten elektrische rolluiken.
 • Een van de kamers bevat airconditioning die zowel koelt als verwarmt.
 • De hoogte van de verdiepingsvloer is 2,7 meter.

Zolderverdieping

De zolderverdieping strekt zich uit over de volledige oppervlakte van het huis en heeft een afmeting van 90 m2. De zolder is bereikbaar via een bij de verbouwing vernieuwde vlizo-trap.

Overig

 • De verwarming in het huis draait op een zogeheten termostufa a idropellet: een pelletkachel die niet alleen de ruimtes verwarmt maar ook zorgt voor warm water. De ketel werkt op een ondergrondse gas-tank (GPL).
 • Een alarminstallatie zorgt voor beveiliging van het gebouw; de elektrische rolluiken zijn hierop aangesloten.
 • Op de begane grond en eerste verdieping zijn bewegingsmelders geïnstalleerd die zijn aangesloten op de alarminstallatie.
 • Op de vloeren ligt gres porcellanato, oftewel dubbelhard gebakken keramische tegels.
 • Normaliter behoort de keuken in Italië tot de zogeheten roerende goederen. Dat betekent dat deze meeverhuist met de oude eigenaar. Bij dit huis behoort de op maat gemaakte keuken echter tot het onroerend goed.
 • Energieklasse A/1

Het perceel

 • Op het perceel staan verschillende fruitbomen.
 • Een eigen waterput met irrigatiepomp staat ook op het terrein.
 • Het terrein is geheel omheind door een twee meter hoog gaashekwerk, waarvan 20 cm ingegraven.
 • Twee toegangspoorten geven toegang tot het perceel. Via de automatische hoofdpoort kunt u met uw auto het terrein oprijden. De tweede toegangspoort geeft u de mogelijkheid met een landbouwvoertuig de landbouwgrond te gaan bewerken.

Ligging

Het huis ligt op 1,5 km van het centrum van het dorpje Castelleone di Suasa. Hier vindt u wat u nodig heeft aan eerste levensbehoeften. Denk aan de supermarkt, bar, groenteboer, slager, winkel met huishoudelijke artikelen, kiosk, apotheek, banken, postkantoor en scholen.

De straat die voert naar het huis is deels eigen weg. De straat eindigt bij het huis en is daarmee dus doodlopend wat zorgt voor een rustige ligging.

Het vrijstaande huis ligt in het binnenland van Le Marche op zo’n 30 autominuten van de bekende badplaats Senigallia (28km). Het vliegveld van Ancona ligt op 45 autominuten (48 km). Omliggende bekende en charmante plaatsjes zijn Corinaldo, Mondavio, Pergola. Vanuit het huis zit u ook in een mum van tijd in prachtige natuurgebieden in het binnenland van Le Marche.

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 300.000 (excl. inboedel)
Locatie
Castelleone di Suasa
Oppervlakte woning
187 m2
Oppervlakte perceel
2.172 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.