La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

La Matriosca, luxe villa met heuvel- en zeezicht, Le Marche

De luxe, pittoreske villa La Matriosca is een juweeltje om te zien. Het landgoed met villa ligt in de gemeente Mondolfo. Vanaf de de villa is er vrij zicht over het ongerepte, glooiende landschap van Le Marche tot aan de Adriatische kust. De villa ligt op een landgoed van 17 hectare en beschikt over meerdere aangelegde tuinen, een moestuin, 300 olijfbomen, een eigen wijngaard en fruitbomen. De villa is gebruiksklaar.

Bijzonderheden

De op het terrein aanwezige zonnepanelen voorzien het huis nagenoeg volledig van energie. Het aangelegde regenwateropvangsysteem zorgt voor besproeiing van de tuinen.

Indeling

  • 3 verdiepingen met in totaal 9 slaapkamers, 6 luxe uitgevoerde badkamers, diverse ontvangstruimtes met open haarden en houtkachels
  • In het huis is een appartement van 72 m2 met een eigen opgang.
Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 5.000.000
Locatie
La Matriosca, luxe villa met heuvel- & zeezicht, Le Marche
Omgeving
Op 4 km ten westen van badplaats Marotta; op 15 autominuten ten noordwesten van badplaats Senigallia.
Oppervlakte woning
900 m2
Oppervlakte perceel
17 hectare

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.