La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Il Borghetto dei Folletti, gehucht bovenop heuvel, Le Marche

Dit prachtige gehucht ligt op een beeldbepalende positie bovenop een heuvel. Dit zorgt voor een 360° uitzicht op het omliggend heuvellandschap van Le Marche.

Een 500 meter lange onverharde weg brengt u bij dit vredige gehuchtje. Aan de rechterzijde ligt de ruïne van een oude boerderij. Deze leent zich bij uitstek om te worden omgevormd tot een prachtig familiehuis. Iets verderop, aan de linkerzijde van de weg, ligt een groot landhuis,
opgetrokken uit de voor de streek kenmerkende witte stenen en voorzien van de voor Le Marche traditionele buitentrap.

Het gebouw beschikt over tien kamers en twee keukens. Op de begane grond ligt een 200 m2 stal. Een mooie bestemming voor een Boetiek Hotel, B&B of een kleine woongemeenschap.

Op het landgoed zijn twee werkruimtes/garages, een stenen hutje, kippenhok en een traditionele houtoven.

Bijzonderheden

Alle gebouwen dienen gerenoveerd te worden. Bij uitstek een mogelijkheid om een huis of bedrijf naar eigen wens op te bouwen. Het dorpje ligt op 1 hectare land met oude eiken, walnoot- en kersenbomen.

Locatie

Ten zuidoosten van Pergola; op 45 autominuten ten zuidwesten van de badplaats Senigallia; op 5 autokwartier van het vliegveld van Ancona;
op 5 autokwartier ten noordoosten van Perugia

Gegevens

  • Vraagprijs: € 350.000
  • Herbouwkosten en restauratie hoofdgebouw: € 70.000
  • Herbouwkosten boerderij: € 350.000
  • Herbouw elk bijgebouw: € 65.000 * 4 = € 260.000 + € 70.000 projectfees + btw
Overzicht

Details

Vraagprijs
vanaf € 350.000
Locatie
Ten zuidoosten van Pergola; op 45 autominuten ten zuidwesten van de badplaats Senigallia; op 5 autokwartier van het vliegveld van Ancona; op 5 autokwartier ten noordoosten van Perugia
Oppervlakte woning
800 m2
Oppervlakte perceel
10.000 m2

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.