La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Boerenhoeve bij Pergola, Le Marche

De boerenwoning ligt in een verborgen groene vallei met slechts twee andere huizen en een oude watermolen, temidden van de glooiende heuvels van Le Marche. Het dorpje Pergola is op een steenworp afstand.

Indeling

 • woonkamer
 • woonkeuken
 • 3 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • bergingen
 • veranda
 • tuin

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich de voormalige stallen. Deze zijn nu in gebruik als bergingen. Ook is er een logeerkamer en een tweede badkamer grenzend aan het terras.

1e verdieping

Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bevindt zich in uitstekende staat. De woonkamer beschikt over een open haard. Er is een woonkeuken. Er zijn twee slaapkamers waarvan er een groot genoeg is om eventueel in twee kamers op te splitsen. Er is een comfortabele badkamer met inloopdouche, Een kleine maar heerlijke veranda kijkt uit op de tuin.

Buiten

Het huis heeft een grote tuin met de kleine Cesano-rivier die in totaal 4 hectare land met truffelbomen omringt.

De eigenaren: “We hebben herten en andere wilde dieren gezien en er zwemmen vissen in de rivier. Als je droomt van het starten van je eigen boerderij, is het goed om te weten dat een deel van het land landbouwgrond is. Er is voldoende ruimte voor kampeertenten (afhankelijk van de toestemming van de autoriteiten)."

Ligging

U beleeft de rust en ruimte van het platteland, maar heeft alle voorzieningen op een steenworp afstand van het middeleeuwse stadje Pergola in de prachtige regio Le Marche. Deze rustieke, voormalige boerderij met veel privacy ligt bij een ruisend riviertje en open velden. Het beschikt bovendien over een eigen bos!

 • De woning ligt op het platteland tussen historische Gubbio en de bekende badplaats Senigallia
 • De afstand tot de Adriatische kust is 30 kilometer
 • De afstand tot de imposante berg Monte Catria in de Apennijnen is 15 minuten
 • De afstand tot het vliegveld van Ancona is circa 60 km (een uur rijden)

Bijzonderheden

Deze oude boerderij is opgetrokken met stenen uit de omgeving. De boerderij is zorgvuldig gerestaureerd in 2005. Het huis beschikt over centrale verwarming, tv aansluiting en ADSL.

Overzicht

Details

Vraagprijs
Vraagprijs gezakt van € 200.000 naar € 175.000
Locatie
bij Pergola, Le Marche, in een groene vallei
Omgeving
Bij Pergola, Le Marche

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.