La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Appartement Girasole, Le Marche

Het appartement Girasole maakt deel uit van een veilige gemeenschap van 17 eigenaren in borgo Roncaglia bij San Lorenzo in Campo, centraal gelegen in Le Marche.

Het gezellige en sfeervolle appartement is geschikt voor 4-6 personen. Het appartement is geschikt als tweede huis, maar ook voor de verhuur en/of investering. Er is centrale verwarming.

Het appartement Girasole ligt op tuinniveau en is aan weerszijden verbonden met een ander appartement. Boven il Girasole is een ander appartement gevestigd.

Indeling appartement

  • woonkamer met open keuken en openhaard
  • hal
  • 2 slaapkamers
  • badkamer voorzien van douche, toilet, bidet, wastafel.
  • eigen terras en privé tuin

De borgo

De borgo is gebouwd in 2002. Een grote boerderij vormde de basis. Dit maakt dat het complex zeer gevarieerd is qua bouw. Het appartement heeft een authentiek karakter.

Het complex heeft een gezamenlijk buitenzwembad, exclusief ter beschikking van de bewoners, evenals de omliggende tuinen. Een administrateur leidt de vereniging van eigenaren. Hij bestuurt en zorgt voor onderhoud van en toezicht op het complex.

Het borgo ligt op een heuveltop en heeft een prachtig uitzicht. Het ligt tussen de uitlopers van de Apennijnen op ongeveer 25 km van de Adriatische kust. Het ligt ook op op loopafstand van het centrum van het gelijknamige plaatsje; hier zijn alle voorzieningen.

De omgeving

Het landschap van Le Marche doet onmiskenbaar denken aan Toscana en Umbria. Een stukje ongerept Italië met schilderachtige badplaatsen en prachtige berglandschappen. v

Het appartement ligt bijzonder centraal voor allerlei uitstapjes. Zoals naar de nabijgelegen historische Corinaldo, Urbino, Pesaro, de van origine Romeinse steden Senigallia en Fano en de papierstad Fabriano. De grotten van Frasassi zijn vlakbij en op afstand ligt het unieke Sibillini natuurgebied.

San Lorenzo in Campo is een lieflijk dorp met echte Italiaanse charme. Vanaf de heuveltop kun je bij helder weer de zee zien. Elke dinsdagochtend vindt er een uitgebreide markt plaats met voornamelijk streekproducten. In de omgeving zijn tal van restaurants, zowel in San Lorenzo alsook in de idyllische dorpjes erom heen. U kunt er genieten van de lekkerste streekgerechten. In de plaats zijn meerdere bakkers, slagers, supermarkten en pizzeria’s.

 

 

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 170.000
Locatie
Gemeente San Lorenzo in Campo, provincie Pesaro/Urbino - Le Marche
Oppervlakte woning
108 m2
Oppervlakte perceel
98 m2 tuin

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.