La Dolce Casa
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT
Overzicht

Gratis tickets Second Home Beurs Utrecht 30 sept - 2 okt 2022

Second Home Utrecht september - oktober 2022

Ook zo verliefd geworden op Italië afgelopen vakantie? Of uw verliefdheid bevestigd gekregen? En de knoop doorgehakt om op zoek te gaan naar een tweede huis in Italië? Kom dan van 30 september t/m 2 oktober 2022 langs op de Second Home Beurs in Utrecht.

La Dolce Casa staat er al meer dan 11 jaar. Na het succes van de afgelopen beurzen, staan we er dit keer met een grotere stand én met het dubbele aan standbemanning. Zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. En zodat u Frits, Antonella, Dirk live kunt spreken. Dafne is er ook en zal alles in goede banen leiden.

U bepaalt waar in Italië; wij begeleiden u bij de zoektocht en aankoop

U kunt bij ons terecht voor huizen in heel Italië, dus niet alleen in de meest gevraagde streken als Le Marche, Puglia, Piemonte of de Dolomieten. Op onze social media ziet u dat we ook regelmatig elders in Italië op pad zijn. U bepaalt waar u wilt wonen, wij begeleiden u bij de zoektocht en aankoop.

Van ruïne naar droomhuis

Op de Second Home Beurs Utrecht kunt u ook door brochures bladeren van bijzondere samenwerkingen. Blader door de catalogus van een magnifieke woning in Puglia. Of door dat van Le Marche. Het betreft 11 bijzondere projecten, van turnkey tot herbouw tot uitgebreide renovatie en restauratie van een 12e-eeuws klooster. Van ruïne tot droomhuis dus. U vindt deze projecten inmiddels ook in ons actuele aanbod tweede huizen. Dat geldt ook voor het derde project: een relatief kleinschalige hotel in de Dolomieten: Hotel Sasso Bianco in Rocca Pietore. Vlakbij een skigebied en met een keur aan wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.

Overigens zijn alle huizen op onze website afkomstig uit de portefeuilles van bevriende en zorgvuldig geselecteerde makelaars. Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Gratis tickets voor Second Home Beurs Utrecht

Wilt u meer weten over de huizen op onze website of heeft u andere ideeën die u ons wilt voorleggen, kom dan op vrijdag 30 september, of het weekend van 1-2 oktober naar Utrecht. Download alvast uw gratis tickets voor de Second Home Beurs Utrecht.

Arrivederci, tot in  Utrecht!

Second Home Utrecht september - oktober 2022

Meer over dit onderwerp

Wat doet de huidige tijd met de wens voor het kopen van een tweede huis?

De Second Home beurs zit er weer op. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022 stonden Frits, Antonella en Dirk heel wat mensen te woord. Vooraf was het koffiedik kijken. Wat doet de huidige tijd met het aantal mensen dat deze beurs bezoekt. En wat is de invloed van marktsituatie op […]

Ferragosto: vakantie!

Vakantie! Daar start de liefde voor Italië. Bij u, maar ook bij ons. Vakantie legt ook de kiem voor de wens van een tweede huis in Italië. Wie weet vindt u op vakantie het huis van uw dromen. Lees daarvoor de tips hieronder. Het team van La Dolce Casa gaat er zelf ook even tussenuit. […]

Succes zorgt voor uitbreiding team 

La Dolce Casa groeit door! Het aantal aanvragen voor begeleiding bij de aankoop van een tweede huis in Italië gaan door het dak. Om aan alle aanvragen te kunnen voldoen, is ons team verder uitgebreid. We vinden het enorm fijn dat onze serviceverlening zijn vruchten afwerpt en dat dit resulteert in nog meer aanvragen voor […]
La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.