La Dolce Casa

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

La Dolce Casa
[wpdreams_ajaxsearchlite]
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

Onafhankelijke aankoopbegeleiding

CONTACT

Casa Stella, Calabria

Vrijstaand landhuis uit de jaren 70, gerenoveerd in 2003. Het landhuis ligt in de gemeente Torre di Ruggiero, provincie Catanzaro in Calabria.

Indeling

Het landhuis heeft twee verdiepingen. De geheel omheinde tuin meet 1.600 m2. Vanaf de openbare weg is een oprit naar het huis. een prachtig stenen pad, omgeven door bloemperken, leidt van de ingang tot de voordeur.

  • begane grond: 2 slaapkamers, een woonkamer en een wasruimte
  • eerste verdieping: 4 slaapkamers
  • 6 badkamers c.q. toiletten
  • 1 open woonkamer van 20 m2 waar u gemakkelijk een open keuken kunt bouwen.
  • externe veranda van 25 m2, aan de voorzijde van het huis

Het landhuis verkeert in goede staat en is uitgerust met alle technologische systemen (verwarming met ondergrondse gasketel, interne en externe elektrische installatie). Er moeten nog diverse installatiewerkzaamheden worden gedaan. Deze zijn in de vraagprijs inbegrepen.Alle meubels zijn op maat gemaakt door de lokale timmerman.

Ligging

Het huis ligt op een hoogte van 750 m en op 2,7 km van het oude plaatsje Torre di Rugierro. Serra San Bruno is op 10 minuten. Dankzij de centrale ligging van het landhuis bent u in 23 minuten bij het strand van Soverato aan de Ionische zee bent. De Tyrreense zee is ook vlakbij.

Vanuit Nederland kunt u vliegen naar Calabria.

Het plaatsje Torre di Ruggiero is vernoemd naar Ruggiero de Normandiër. Het is bekend door het Festa della Madonna delle Grazie, een traditioneel religieus festival dat elk jaar in september wordt gehouden.

Overzicht

Details

Vraagprijs
€ 185.000
Locatie
Gemeente Torre di Ruggiero, provincie Catanzano in Calabria
Oppervlakte woning
200 m2
Oppervlakte perceel
1.600 m2.

U zoekt toch iets anders?

We ondersteunen u als onafhankelijk expert graag als u toch iets anders zoekt. Ook als u zelf een huis heeft gezien dat niet in het portfolio zit van onze zorgvuldig geselecteerde makelaars.

Laat u de aankoopbegeleiding via ons lopen, kost u dat vaak niets extra's, maar scheelt het u wel kopzorgen.

Bekijk de foto-impressie

Locatie

La Dolce Casa
Professionele begeleiding bij aankoop, (ver)bouw, hypotheken, bedrijfsmatige en praktische zaken. Met kantoren in Nederland en Italië.